Gebedsuur

Wekelijks gebedsuur op woensdag
Gebedsuur

We komen iedere woensdagavond om 19.30uur in de Godeharduskerk samen, om te bidden.
“Wees altijd verheugd, bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt.” 1Tess 5:17-18
Dit is slechts één van de oproepen voor gebed uit de bijbel. God verlangt er naar dat we Hem zoeken. In je eentje is dat soms lastig; gelukkig hebben we elkaar als broeders en zusters en kunnen we met en voor elkaar als gemeente bidden.

We bidden voor onze gemeente, voor al het werk wat er gedaan wordt, voor groei in onze onderlinge verbondenheid, voor de zieken, voor de jeugd, voor onze gemeenschap, onze voorgangers etc. Kortom alles wat de Heilige Geest ons ingeeft.

Je bent ook welkom om voor je te laten bidden als er ziekte of zorgen zijn of als er iets anders aan de hand is.
Het is altijd een goed uur en we zien dat God trouw is.
Graag nodigen we u/jou uit om mee te bidden.

Als we bidden, spreken we af wie er begint en wie er af sluit, evt sluiten we samen af met het “Onze Vader”. Wat betreft personen die het moeilijk vinden om hardop te bidden, is het heel fijn als ze stil meebidden.

Ben je niet in de gelegenheid om mee te bidden, maar heb je wel gebedspunten, heb je andere vragen? Laat het ons weten!
Wibe Postma tel 411856
Alie Hoekstra-Meindertsma ( tel 412654