Orgelcommissie Orgelcommissie

Voor volgend jaar staat gepland om het pedaal te restaureren. De kerkenraad heeft al ingestemd met de uitvoering hiervan maar de orgelbouwer heeft het op dit moment erg druk met de inhaalslag van uit te voeren orgelrestauraties.
Wij zullen u over de werkzaamheden uitvoerig op de hoogte houden in de toekomst.
Op dit moment kunnen we u alvast melden dat er een behoorlijke gift is binnengekomen van de Hervormde Vrouwenvereniging “ DEL” . We zijn als orgelcommissie zeer verheugd u te kunnen meedelen dat er een bedrag van € 30.803,89 is overgemaakt op de rekening van de orgelcommissie.
Wij zijn de Herv.Vrouwenverening “DEL” zeer erkentelijk voor het jarenlang sparen doormiddel van bazaars, “ foar ús oargel”.
Als gemeente mogen we dankbaar zijn dat de dames, die nu nog in ons midden zijn, dit hebben kunnen realiseren.
Dames nogmaals dank voor deze gift en we hopen dat u straks met ons als gemeente het resultaat van de pedaalrestauratie mee mag beleven.
Jimme skreppen en bodzjen is net om’e nocht west en wij sille noed stean foar de bydrage en brûke foar it oargel. Tige,tige tank.