Agendapagina
« vorige  |  april 2018  |  volgende »

Zondag 1 april 2018 Kindernevendienst "PLUS"

Woensdag 4 april 2018 vergadering Pastorale Commissie

Donderdag 5 april 2018 voorzitters overleg

Dinsdag 10 april 2018 vergadering Zendingscommissie
Tijdstip: 19.30 uur

Woensdag 25 april 2018 vergadering Kerkenraad
Tijdstip: 19:45 uur

Donderdag 26 april 2018 "Lentemaaltijd Ouderen"
Tijdstip: 15.00 uur

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 28 oktober.