Agendapagina
« vorige  |  april 2018  |  volgende »

Zondag 1 april 2018 Kindernevendienst "PLUS"

Woensdag 4 april 2018 vergadering Pastorale Commissie

Donderdag 5 april 2018 voorzitters overleg

Dinsdag 10 april 2018 vergadering Zendingscommissie
Tijdstip: 19.30 uur

Woensdag 25 april 2018 vergadering Kerkenraad
Tijdstip: 19:45 uur

Donderdag 26 april 2018 "Lentemaaltijd Ouderen"
Tijdstip: 15.00 uur

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.