Zaterdag 29 april, 20.00 uur Orgelconcert door Gert van Hoef

Zaterdag 29 april, 20.00 uur in de Godeharduskerk . . .

Orgelconcert door Gert van Hoef
op ons fraaie
Hillebrand/Lohman orgel

Entree €8,00 (inclusief koffie met 'goede hap')

Wie is Gert van Hoef?

Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barneveld. Op 13 jarige leeftijd ontving hij zijn eerste orgellessen van zijn opa. Van zijn ouders kreeg hij een orgel waarop hij zichzelf wegwijs maakte.

In juni 2008 begon Gert te studeren bij mevrouw Daamen, organiste en koorbegeleidster in Barneveld. In 2010 studeerde hij 18 maanden bij Evert van de Veen, organist in Voorthuizen. In deze periode kwam zijn muzikaliteit tot grote bloei en ontwikkelde hij zijn repertoire zowel in de breedte als in de diepte. Gert werd reeds regelmatig gevraagd voor optredens en concerten in het hele land. Zelfs vanuit het buitenland toonde men belangstelling voor de jonge organist.

Sinds september 2011 kreeg Gert orgelles van de Amersfoortse organist Herman van Vliet, die hem voorbereidde op zijn conservatoriumstudie. in die periode werd hij ook de vaste organist van de Emined orgeltoonzaal in de Punt in Voorthuizen.

In september 2013 begon zijn studie bij Jos van der Kooij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met hoofdvak orgel. Hij krijgt zijn orgellessen in de Westerkerk te Amsterdam. Als bijvak Gert pianolessen van Katy Satur.
Hij studeert ook muziektheorie, muziekgeschiedenis en koordirectie bij de Nederlands/Italiaanse operadirigent Giacomo Formentini.

Naast zijn conservatoriumstudie geeft Gert veel orgelconcerten door het gehele land.