Uitnodiging: Maandag 6 maart 19.00-22.00 uur - Slot / introductieavond Alpha

De Alpha-cursus is een gespreksgroep waar, in tien avonden en een weekend, kennismaking met
en verdieping van het christelijk geloof centraal staan.

Wereldwijd is de formule, om eerst gezellig met elkaar te eten, elkaar daardoor op een ongedwongen manier te leren kennen en daarna met elkaar in gesprek te gaan een succes gebleken. Eén voor één worden de belangrijkste items van het christelijk geloof  besproken, zoals: wie was Jezus echt? Waarom was het kruis nodig? Hoe zit het met het kwaad? Waar hebben we de kerk voor nodig?  Enz.  En dit alles op een ongedwongen en open manier. Er wordt serieus gepraat, maar ook veel gelachen!
Deze uitnodiging is bedoeld om een beetje te proeven van deze cursus.
Ook de huidige Alpha-deelnemers zullen aanwezig zijn en graag meer vertellen.

Geïnteresseerd? Geef je voor 17 febr a.s. op bij Alie Hoekstra-Meindertsma
tel 412654 of mail
Meld je wel even van te voren aan, want er wordt voor eten gezorgd!