TENTDIENST - 17 juni - 19.00 uur TENTDIENST - 17 juni - 19.00 uur

met medewerking van

Gospelkoor
The Young Christian Singers

De tent is open vanaf 18.30, koffie, thee en frisdrank staan klaar.

De collecte tijdens de dienst is t.b.v. de stichting Zendingsvrienden voor het project:
“Give Hope and Bring Life” van Boukje Fokkema uit Sneek
Sinds 2004 zet zij zich in voor kinderen in nood in Rusland. Het is haar verlangen om Jezus Christus bekend te maken onder deze kwetsbare groep kinderen. Naast het brengen van een boodschap van hoop is het haar verlangen om deze kinderen de zorg, hulp en ondersteuning te geven die zij nodig hebben.

De collecte bij de uitgang is voor de onkosten.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 28 oktober.