Startavond Gemeente Groeigroepen 2016 - 2017 Startavond Gemeente Groeigroepen 2016 - 2017

Het duurt niet lang meer en dan beginnen we weer met een nieuw seizoen van de GGG. Om dit in te luiden, houden we op woensdagavond 28 september 2016 vanaf 19.30 in de Rank de startavond.  Tijdens deze avond is het de bedoeling dat iedereen aangeeft op welke avond hij/ zij wil. Met medewerking van ds. Mazereeuw gaan we er weer een leuke, inspirerende avond van maken. Aan degenen die niet op de startavond kunnen komen, maar wel willen deelnemen in het nieuwe seizoen de vraag om dit via de mail te laten weten. We vinden het prettig om van te voren te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, dus ook als je komt, graag even een mailtje.

We hopen dat jullie weer met z'n allen komen! Introducees zijn natuurlijk van harte welkom.

Oproep: Is er nog iemand die het leuk lijkt om een groep te leiden? Dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet,
Sjoukje Bouma & Yvonne Jongsma