Startavond Gemeente Groei Groepen 2017 - 2018 Startavond Gemeente Groei Groepen 2017 - 2018

Het duurt niet lang meer en dan beginnen we weer met een nieuw seizoen van de GGG. Om dit in te luiden, houden we op dinsdagavond 19 september 2017 vanaf 19.30 uur in de Rank de startavond. Tijdens deze avond is het de bedoeling dat iedereen weer aangeeft op welke avond hij /zij wil. Omdat ds. Marije Mazereeuw vanwege ziekte niet beschikbaar is, hebben we Nelleke Berntsen gevraagd om haar medewerking tijdens deze avond. Aan degenen die 19 september niet kunnen maar wel willen deelnemen in het nieuwe seizoen de vraag om dit ons via de mail te laten weten. We vinden het prettig om van te voren te weten hoeveel mensen we op de startavond kunnen verwachten, dus ook als je komt, graag even een mailtje.

We hopen dat jullie weer met z'n allen komen! Introducees zijn natuurlijk van harte welkom.

Groetjes van Sjoukje Bouma en Yvonne Jongsma