"STAMPOTMORGEN" woensdag 1 november

UITNODIGING
stamppotmorgen
woensdag 1 november 2017
De diaconie van de Protestantse Gemeente Marrum – Westernijtsjerk en de Doopsgezinde Gemeente Hallum.
organiseren weer een gezellige ochtend voor hun gemeenteleden en dorpsgenoten
.
(voor jongere senioren en oudere junioren / 60+ )

Als gastspreker komt: dhr. Johannes Terpstra uit Akkrum
En hij gaat ons vertellen over:  zijn jeugdherinneringen in Marrum
Wanneer:  woensdag 1 november 2017
Waar:    de Rank
Tijd:       9.30 uur

We sluiten deze gezellige morgen af,  traditiegetrouw,  door met elkaar heerlijk te eten van een bord stamppot  met  ……  worst !
als u een speciaal dieet heeft dit even doorgeven
De onkosten van deze ochtend bedragen € 7,50
Na afloop is er een collecte;
Telefonisch opgeven bij:
Marijke Korenblik, Kopkewier 18
(     411579
Annie Hoekstra,    Ringweg 27b
(     412377
 Ook voor vervoer even doorgeven