Opbrengsten Zendingscollectes 2016 Opbrengsten Zendingscollectes 2016

Opbrengsten Zending collectes 2016:

10 jan  Wereld Lepra dag                                                      €   79,51

21 feb  Voorjaars-zendingsweek - Kerk in Actie                  € 101,92
            “Een nieuwe start voor kwetsbare vrouwen in India”

10 apr  Kerk in  Actie - Kerkelijk vrouwencentrum P3W West Papoea                                                                                   € 122,10

15 mei  Pinkster-zendingsweek - Kerk in Actie                   € 152,70
                        “Meer jongeren in de Rwandese kerk”

19 jun   Tentdienst - “St. Fundatia Martha”                        € 488,28
              Tentdienst  coll. voor de onkosten                        € 210,23

14 aug   Zomer-zendingsweek - Kerk in Actie                     €   92,35
              "Onderwijs voor Lekenpredikanten op Indonesisch eiland Nias”

18 sep    St. Evangelisch Werkverband binnen de Prot. Kerk                                                                                                         €   78,40

9 okt    Mission Aviation Fellowship - Nederland             €   78,68

13 nov   Najaars-zendingsweek - Kerk in Actie                   € 139,05
              “werken aan vrede in het door geweld verscheurde Colombia”

11 dec    Kerk in Actie - “Landbouw projecten zendingsdiaconessen in Rwanda”                                        € 127,25

totaal zendingscollectes        € 1670,47

Opbrengsten zendingsbusjes 2016

Jan/Feb                      133,69   . . .  St. Mensenkinderen
Mrt/Apr                      139,43   . . .  Friedesstimme
Mei/Jun                       125,40   . . .  “Give Hope, Bring Live”
Jul/aug/Sep               139,12   . . .  St. Open Doors
Okt/Nov/Dec             170,05   . . .  Ark Mission

Totaal zendingsbusjes € 707,69

Als we de opbrengsten van collectes en zendingsbusjes bij elkaar optellen komen we op een totaal van € 2378,16 . . .  EEN PRACHTIG BEDRAG.

Namens de zendingscommissie, Kerk in Actie en al de genoemde goede doelen “HARTELIJK DANK VOOR UW GAVEN”