Gebruik Rank Gebruik Rank

DE RANK
Verenigingsgebouw van de Protestante Gemeente Marrum /Westernijtsjerk   (bijgebouw van de Godeharduskerk) en gevestigd aan de Ringweg 22 te Marrum. Het gebouw heeft een capaciteit van plus minus 120 personen, voldoet prima aan de gestelde eisen en het beheer is in handen van vrijwilligers.
Het gebouw wordt gebruikt voor alle aan de kerk en de begraafplaats gerelateerde activiteiten.
Voor wat betreft de uitvaart:
- voor hen die niet willen begraven van uit de kerk, behoort een volledige uitvaartdienst in het gebouw ook tot de mogelijkheden. Het zij met of zonder een predikant of onder leiding van een Humanistisch uitvaarbegeleider.
- of een plaatselijk afscheid vooraf aan de gang naar het crematorium. Kortom, rond overlijden en afscheid is in overleg heel veel mogelijk.
Voor informatie kunt u kontact opnemen met:
de bode:  06 23463155
de koster:  06 25248933