"NAJAARSFAIR" 10 november "NAJAARSFAIR" 10 november

Beste gemeenteleden,

De diaconie van Marrum/Westernijkerk wil graag een "najaarsfair" organiseren! Het doel hiervan is, als gemeente geld in te zamelen voor de eigen diaconie, zodat deze op haar beurt zich meer kan inzetten voor de steeds meer binnenkomende hulpvragen binnen de eigen gemeente.
Wij willen deze houden op zaterdag 10 november 2018. De vraag aan is dan ook de volgende: "Wie zou het leuk vinden om mee te helpen aan deze najaarsfair?" Zijn er mensen die creatief zijn en hun creaties willen verkopen?  Wie heeft er nog spullen thuis staan die ergens staan te "verstoffen" maar waar een ander weer heel blij mee zou kunnen worden? Boeken over? taarten bakken als hobby heeft en het leuk vindt om deze te verkopen? Kortom alles kan, het is voor het goede doel en ook zeker om met elkaar een gezellige ochtend/ middag te hebben, bovendien sluit dit mooi aan bij het thema voor het volgende kerkenwerkenseizoen : "Een goed gesprek"!!

Wie interesse heeft en het leuk vindt om mee te helpen kan zich opgeven bij mij of bij één van de diaconieleden!

Tot horens hoop ik!
Sjoukje Bouma

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 7 oktober.