"Lentebroodmaaltijd" - 26 april

lentebroodmaaltijd

De commissie ouderenactiviteiten van de Protestantse gemeente Marrum/Westernijtsjerk
organiseert samen met de Doopsgezinde gemeente Marrum/Hallum

een lentebroodmaaltijd
op donderdag 26 april
in de Rank

We heten u vanmiddag van harte welkom tussen 14.45uur - 15.00 uur.

Gastspreker:  Gerard v/d Woude
(uit ons eigen dorp Marrum)

Hij gaat ons vanmiddag mee laten genieten van zijn reisavonturen!
U komt toch ook om naar zijn reisverhaal te luisteren !

Omdat er inkopen moeten worden gedaan, is het wel nodig dat u zich even aanmeldt !!

Dit kan t/m zondag 22 april door onderstaand strookje in te leveren of telefonisch bij:
Marijke Korenblik, Kopkewier 18         411579
 Annie Hoekstra,    Ringweg 27b           412377
 Ook voor vervoer even doorgeven

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: ­­                      _______________________________________________________

Adres:                       _______________________________________________________

Aantal personen:   _____  Wil graag vervoer:   O

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 7 oktober.