do 8 maart 2018

een lepeltje liefde
twee klontjes vriendschap
en een wolkje geluk.

Er staat weer een koffieochtend gepland.
Vanzelfsprekend is iedereen daarbij weer van harte welkom
Op donderdag  8 maart staat om half tien de koffie voor u klaar in de Rank.
Een ochtend met tijd voor een praatje, een beetje gezelligheid , er ligt een quiz klaar en dit alles onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers.

Iedereen die zin heeft is van harte welkom .
Aanmelden is niet nodig !

Voor vervoer even bellen:
                     Marijke Korenblik, Kopkewier 18
(   411579
                     Annie Hoekstra, Ringweg 27b            (

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 7 oktober.