Kindernevendienst plus Kindernevendienst plus

De kindernevendienst biedt op de eerste zondag van de maand een langere kindernevendienst aan. De kinderen starten in de kerk en gaan na het lied dat volgt op 'bemoediging en groet' met twee leidsters naar ‘De Rank’.
De kinderen komen tijdens de colletes weer in de kerk.
In deze kindernevendienst plus kunnen wij een uitgebreider knutselwerkje maken, liedjes zingen of een spelletje doen. Hier is dan wat meer tijd en ruimte voor.
Wij starten op de eerste zondag van de maand in oktober. Wij hopen op jullie komst.

de kindernevendienst