"KERSTWANDELING" door ons dorp

CBS Aasterage

en de           PG.Marrum/Westernijtsjerk

organiseren op donderdag 21 december . . .

. . . een “KERSTWANDELING” door het dorp . . .

Er kan gestart worden tussen 18.00 – 19.15

“U komt toch ook?”

tijdens de tocht mag u een klein lichtje meenemen en wanneer u bij “de stal” aankomt bent u vrij om een gave te geven.

De opbrengst is voor “Red een Kind – geef een dierbaar cadeau” (aan een gezin in Afrika)

De route wordt z.s.m. bekend gemaakt op www.godeharduskerk.nl en op de facebook van Aasterage en Gemeente Marrum-Westernijtsjerk

Woont u aan de route!!! dan wordt het erg op prijs gesteld wanneer u uw tuin feestelijk verlicht tussen 17.30 en 20.30 uur.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 28 oktober.