Kerkomroep.nl Kerkomroep.nl

Wilt u een dienst vanuit huis volgen of heeft u een dienst gemist?
Via internet kunt u voortaan de diensten in de Godeharduskerk volgen of terugluisteren. Dit kan via www.kerkomroep.nl

Op deze site zoekt u de provincie Friesland op. Daarna zoekt u Marrum op.

U ziet dan de mogelijkheid om alle kerkdiensten vanaf september 2012 te beluisteren. U zoekt de datum op van de zondagdienst die u wilt beluisteren. U dient daarna voor “Opslaan” te kiezen. Hierna dient u dit bestand te openen, waarna u de betreffende dienst kunt beluisteren.

Ook bestaat de mogelijkheid om op zondagochtend de dienst rechtstreeks te beluisteren. U dient dan op “Audio Afspelen” te drukken. U kunt dan rechtstreeks de dienst volgen.