« vorige  |  juli 2018  |  volgende »
datum/tijd voorganger details
zo 1 jul 2018
ds. J. Bakker - Stiens Kerkdienst
zo 8 jul 2018
ds. M.W. Mazereeuw Kerkdienst - Heilig Avondmaal
zo 15 jul 2018
ds. M.W. Mazereeuw Kerkdienst
zo 22 jul 2018
mw. N. Berntsen-Rademaker - Leeuwarden Kerkdienst
zo 29 jul 2018
ds. H.J. Delwich, Leeuwarden Kerkdienst

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 7 oktober.