« vorige  |  november 2018  |  volgende »
datum/tijd voorganger details
zo 4 nov 2018
ds. Th. Korteweg, Ferwert Kerkdienst
wo 7 nov 2018
om 19.30 uur
ds. M.W. Mazereeuw Dankstond
zo 11 nov 2018
ds. Abee - Lioessens Kerkdienst
zo 18 nov 2018
ds. Th. Korteweg, Ferwert Kerkdienst - Heilig Avondmaal
zo 25 nov 2018
ds. M.W. Mazereeuw Kerkdienst - Laatste zondag kerkelijk jaar

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 7 oktober.