zo 22 apr 2018  om 10.00 uur
Voorganger: ds. M.W. Mazereeuw
Jeugddienst - "MARRUM, GOD'S TALENT"

Zondag 22 april hebben we, samen met de jeugd van Marrum, een prachtige jeugddienst voorbereid.
We gaan met elkaar bekende liederen zingen en we laten jullie verrassen met de creativiteit van onze jeugd.
Komen jullie ook?
Vanaf half tien staan de deuren voor jullie open.
De dienst zelf begint om 10.00 uur.
Er is kindernevendienst voor de groepen 1, 2 en 3.
Tevens is er in “de Rank” kinderoppas voor de allerkleinsten.
(opgave vooraf niet nodig

1e Jeugddienstcommissie: Ronald McDonald-Huis Friesland
2e K.A
3e E.K.

Koster
dhr. E. Hoekstra, tel.: 412654
Taxi
dhr. J. Boersma, tel.: 411796

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 7 oktober.