Kerkbalans 2016 Kerkbalans 2016

De voorlopige stand van de actie Kerkbalans 2016 is € 52.310,-
Wij willen iedereen bedanken voor de toezeggingen. Door uw bijdrage kunnen we het werk in onze gemeente voortzetten Alle toezeggingen zijn nog niet binnen, dus we hopen dat de eindstand nog iets hoger kan worden. De vrijwilligers, die de kerkbalans enveloppen ophaalden, zijn enkele keren bij u langs geweest en u misschien niet thuis getroffen Is uw toezegging nog niet opgehaald, dan kunt u de envelop met toezegging in de brievenbus doen bij “De Rank”, Ringweg 22, Marrum.

Ter herinnering: nog niet alle toezeggingen van vorig jaar (2015) zijn ontvangen. Zou u alsnog het toegezegde bedrag willen overmaken?

Bijdrage in de kosten
Zowel voor het gebruik van de “Godeharduskerk” als voor “De Rank” wordt voortaan ook voor leden van de Protestantse Gemeente Marrum-Westernijtsjerk een bijdrage in de kosten van elk € 100,- gevraagd bij trouwdiensten en uitvaartdiensten.  Voor het gebruik van de beamer, en voor het kopiëren (excl. aantal kopieën) wordt € 35,- gevraagd als bijdrage in de kosten.