Jeugddienst - 30 oktober 2016 Jeugddienst - 30 oktober 2016

Op zondag 30 oktober komt het kindertheater “Je bent een parel”  in samenwerking met “Compassion”,
een organisatie die kinderen van armoede bevrijdt in Jezus ‘naam, naar Marrum om de prachtige voorstelling
“Lieve Soraida” voor en met ons te spelen.

De voorstelling heeft als kerntekst uit de bijbel, “Heb je naaste lief als jezelf”.

Het gaat over het meisje Soraida die niet naar school wil en zich opsluit op haar kamer.
Ondertussen bekijkt ze de map die ze over hun nieuwe sponsorkindje hebben.
Wat ze daar leest raakt haar en ze probeert, samen met de kinderen uit onze gemeente,
uit hoe het is om water te moeten dragen, honger te hebben en op een matje te moeten slapen en etc.
Ze wil graag iets geven en besluit haar mooiste speelgoed in te pakken in een doos voor het sponsorkindje.
Maar wat blijkt, het mooiste wat we kunnen geven is niet ons mooiste speelgoed, maar liefde, gezondheid en
naar school gaan (door sponsoring)en dat gebed wel het allermooiste cadeau is.

We hopen dat er ontzettend veel kinderen komen, neem je vriendjes of vriendinnen mee !!

*** Tijdens deze jeugddienst is er voor de kinderen t/m 3 jaar oppas in de rank ***