Geboorte Geboorte

Geboorte – Nieuw Leven

Een kindje verwachten is een bijzondere tijd, vol van verwachting van nieuw leven. Bij de geboorte van dit nieuwe leven wil ook de gemeente stil staan. Tijdens de kerkdienst op zondagmorgen zal er voorin de kerk een prachtige rode roos staan, als teken van nieuw leven. Daarnaast zal er tijdens de dienst voor het kindje en de ouders gebeden worden. Na de dienst wordt de roos naar het gezin gebracht waarin het nieuwe leven is geschonken.

Om te weten wanneer het kindje is geboren, vragen wij de ouders een geboortekaartje (of een kopie) te sturen naar de scriba G. van der Woude, Pantsjewier 25. Een geboortekaartje (of een kopie) naar de wijkouderling wordt op prijs gesteld.

Door het sturen van een kaartje komt er een vermelding van de geboorte op de kerkbrief, wordt er voor een roos gezorgd en volgt een vermelding in het kerkblad.
Groet,
Rixt Elting