FILMAVOND in de GODEHARDUS . . woensdagavond 20 december, 19.30 uur

GODEHARDUS
“STORM,
Letters van vuur”

De bioscoopfilm ‘STORM, letters van vuur’ speelt zich af in de Lage Landen tijdens de beginjaren van de Reformatie en vertelt het verhaal van drukker Klaas Voeten. Hij wordt door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke brief van Maarten Luther en tot de brandstapel veroordeeld. Zijn zoon Storm wordt ongewild het middelpunt van de jacht op deze brief. Geholpen door Marieke, een katholiek weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels van de stad woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de dood op de brandstapel.

Leeftijd vanaf 12 jaar
Toegang is gratis

na afloop van de filmavond is er een collecte voor de onkosten