FILMAVOND in de GODEHARDUS . . woensdagavond 14 december

“GOD’S NOT DEAD”
gebaseerd op een waargebeurd verhaal
Eerstejaars student Josh Wheaton wordt op zijn eerste collegedag, uitgedaagd over zijn geloof. Een hoogleraar filosofie, Radisson, houdt de eerstejaars universiteitsstudenten voor dat God niet bestaat en dus niet bewezen kan worden. Hij begint zijn college door de studenten op te dragen om een verklaring te tekenen dat God dood is. Wie dat niet doet zal geen voldoende krijgen.

Terwijl de meeste studenten op een papier de woorden 'God is dood' opschrijven, staat Josh voor een moeilijke beslissing. Hij moet kiezen tussen zijn geloof en zijn toekomst.

De film zal kijkers vermaken en inspireren om te ontdekken wat ze echt geloven over God en het zal belangrijke gesprekken en levensveranderende beslissingen ontsteken.
Acteurs o.a. Kevin Sorbo, Shane Harper en Dean Cain.
regisseur: Harold Cronk

Kom kijken:    Hoe Josh vecht voor zijn geloof. Kan hij het bestaan van God bewijzen?

Wanneer: woensdag 14 december 2016
Tijd: 19.30 uur
Toegang: gratis
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Na het kijken van de film is er ruimte voor gesprek!  Koffie en thee staan klaar!!