wo 16 mei 2018

de Rank
Tijdstip:
 19:45 uur

Left Behind is een Amerikaanse Christelijke dramafilm uit 2014 met in de hoofdrol Nicolas Cage. De film is gebaseerd op het boek De laatste bazuin van Jerry B. Jenkins en Tim LaHaye.
Een piloot en zijn dochter moeten zien te overleven wanneer alle christenen in de hemel worden opgenomen.

Het GGG seizoen loopt bijna ten einde, voor het groepje o.l.v. Nelleke op de woensdagavond is a.s. woensdag de laatste bijeenkomst. Maar, omdat in dit groepje het thema "de eindtijd"regelmatig naar voren kwam, vertelde Nelleke dat er ook een film bestaat die hierover gaat (zie hierboven). Nu leek het ons een leuk idee om deze film te gaan zien met alle deelnemers die dit seizoen hebben meegedraaid in een groepje. Uiteraard is een ieder van harte welkom, dus neem vooral introducés mee!

Datum: 16 mei 2018
Waar: De Rank
Opgeven: Graag, d.m.v. mailtje te sturen naar

Kosten: Geen.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 7 oktober.