donderdag 29 juni - "God Unlimited" - try-out

Nieuws bericht van Gospelkoor “God Unlimited”
De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het voorbereiden van onze eigen themadienst met als thema “Gods oneindige liefde”.
Graag zouden wij het resultaat hiervan aan u willen laten zien tijdens onze try-out op  donderdag 29 juni a.s.
De dienst zal om 20.00 uur beginnen en zal plaats vinden in de Hoeksteen Langebuorren 4  te Hallum.
Na de try-out is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wij nodigen u van harte uit om met ons Gods oneindige liefde te vieren.

Met vriendelijke groet
Gospelgroep God Unlimited Hallum/Marrum