Doel schatkistje kindernevendienst: "Kids in Actie"

Kids in Actie
De duif Rainbow is de mascotte van Kids in Actie. Net als de duif die de ark van Noach uitvloog op zoek naar een teken van hoop, zo vliegt Rainbow uit, de wereld over. Ze komt terug met prachtige verhalen uit alle windstreken.

Kids in actie is de kinderclub van Kerk in Actie. We steunen met dit doel de kinderprojecten van Kerk in Actie. Dankzij deze steun krijgen straatkinderen, werkende kinderen of oorlogskinderen onderdak, onderwijs of psychologische zorg. Kids in Actie biedt daarnaast heel veel leuke extra’s om te ontdekken hoe leeftijdsgenootjes elders in de wereld leven.

In 2016 en 2017 zullen de verhalen van Rainbow bovendien centraal staan in het materiaal voor de kindernevendienst. Daarbij wordt steeds de koppeling gelegd naar kinderprojecten van Kerk in Actie.
Voor meer informatie zie de website: www.kidsinactie.nl/kids