Rock Solid Rock Solid

WAT IS ROCK SOLID?????
Club voor tieners van 10 tot 16 jaar te gek druk en serieus!!!
Rock Solid prikkelt de tieners om het christelijk geloof te ontdekken.

De verschillende thema’s  sluiten aan bij de belevingswereld van tieners zoals muziek, identiteit, vriendschap. Vanwege de enorme dosis humor en de te gekke spelletjes nemen ze ook vaak hun vriendjes weer mee. Kortom het wordt steeds drukker op de club.
We hebben inmiddels al zo’n 20 leden dat is super en te gek.
Maar dat betekent dat er nieuwe leiding nodig is:
Heb jij een groot hart voor tieners of volg je een opleiding die daarmee te maken heeft???
Meld je dan aan als nieuwe clubleider/ leidster, we verwelkomen je graag in ons team.
Voor informatie kun je bellen of mailen:
Alie Greydanus
 tel.0518-411324