Stichting Fundatia Martha Stichting Fundatia Martha

Afgelopen jaar hebben we weer via diverse collectes en privé-donaties geld ontvangen voor Fundatia Martha.
Heel bijzonder dat zoveel mensen onze stichting steunen. We zullen ervoor blijven zorgen dat het geld goed besteed wordt.
In december 2014 hebben we weer samen met de directrice van het kindertehuis diverse benodigdheden aan kunnen schaffen.
Tijdens dit bezoek werd ons opnieuw duidelijk hoe belangrijk het is dat er extra geld beschikbaar is.
Producten die voor ons zo gewoon zijn, kunnen daar alleen door donaties van externe instanties aangeschaft worden.

Het belangrijkste waren de op maat gemaakte matrasjes voor de bedden van de kinderen.
We zijn erg blij dat we deze wens hebben kunnen realiseren.
Verder hebben we o.a. een professionele keukenhulp, metalen pedaalemmer, hoeslakens , verzorgingsproducten, voedsel en kerstversieringen aan kunnen schaffen.
Heel bijzonder was het om de schilderijtjes die de kinderen tijdens de startzondag gemaakt hebben te overhandigen. Ze waren hier erg blij mee en zullen een mooi plekje zoeken om ze op te hangen.
Bij deze willen we iedereen heel erg bedanken!

Groeten,
Jan en Marjan v.d. Meer