Heilig Avondmaal Heilig Avondmaal

“Met elke viering van het Heilig Avondmaal mogen wij weer opnieuw Gemeente zijn”, aldus ds.Gerritsen bij aanvang van zijn overdenking op zondag 23 juni.
Gemeente zijn, met elkaar vieren, samen mogen ontvangen, steeds weer die herkansing…..
Allemaal trefwoorden waar je warm van wordt en bij bedenkt: ja, ik wil!
En we hebben met elkaar, waar onder ook kinderen, een fijne viering mogen beleven.
Maar op zo’n moment worden er ook gemeenteleden gemist: om persoonlijke redenen of omdat ze het niet meer aandurven.
Toch kunt u er op dat zelfde moment ook bij zijn en wel door de THUISVIERING, hetzij bij u thuis, hetzij samen bij iemand anders. Vervoer is geen probleem.
Al geruime tijd vindt er tenminste één thuisviering plaats bij een gemeentelid, hetgeen wordt verzorgd door een lid van de Pastorale Commissie.
Meldt u aan, u hoort er ook bij.
Kerktelefoon is ook altijd mogelijk of als u actief bent op de computer,
dan kunt u meeluisteren middels www.kerkomroep.nl .
Als u wilt hoeft u niets te missen.

de Kerkenraad