Stichting HelpTeam Work Stichting HelpTeam Work

Op 19 november 2012 was dhr. F.J. Visser van Stichting HelpTeamWork te Zwolle als gastspreker uitgenodigd.
Van hem ontving de kerkenraad onderstaande dankbetuiging.
Van de penningmeester van Stichting HelpTeamWork heb ik het overzicht ontvangen met daarop de giften van december. Hierop stond ook de gift vanuit uw gemeente van de collecte van 2 december.
Een prachtig bedrag van 250 euro mochten we van jullie ontvangen en
daar zijn we bijzonder blij mee. Geweldig bedankt, daarvoor.

Met een goed gevoel denk ik ook terug aan de gemeenteavond bij u op 19 november. Overigens is op deze avond ter plekke en spontaan ook al 84,10 euro ingezameld.
Zeer dankbaar ben ik u en uw gemeente voor het feit dat ik mijn persoonlijke verhaal en het verhaal achter HelpTeamWork heb mogen delen.
Mede dankzij uw gemeente hebben we een geweldig eerste jaar mogen beleven met Stichting HelpTeamWork.
Zou u mijn en onze dank willen overbrengen aan uw gemeenteleden?