Bedrijfshulpverlening (BHV) Bedrijfshulpverlening (BHV)

Bedrijfshulpverlening (BHV) is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de aanwezigen bedreigen (zoals brand en ongevallen).
Een BHV-er kan bijvoorbeeld mensen reanimeren (evt. met AED) en verbanden aanleggen.
De kerkrentmeesters willen graag inventariseren welke gemeenteleden een BHV-cursus hebben gevolgd, of eventueel bereid zijn deze cursus te volgen.
U kunt zich aanmelden bij G.Visbeek, Zeedijk 8, Marrum.
Tel 0518-411434 of