Sensoor Fryslân Sensoor Fryslân

een gesprek van mens tot mens (voorheen SOS telefonische Hulpdienst Friesland)
Kent u dat gevoel van je hart eens willen luchten, behoefte hebben aan iemand die echt naar je luistert. Sensoor Fryslân is er voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprek. De gesprekken zijn anoniem en vertrouwelijk. Je kunt vanuit je eigen vertrouwde omgeving bellen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. De vrijwilligers die je aan de telefoon krijgt, hebben voor dit werk een uitgebreide training gekregen. Gespreksonderwerpen kunnen zeer uiteenlopend zijn: eenzaamheid, rouwverwerking, relationele problemen, gezondheid, (seksueel/huiselijk) geweld, neerslachtigheid. De beller en telefonist zijn anoniem, zodat een vertrouwelijk gesprek gegarandeerd is.
Wilt u een gesprek van mens tot mens? De hulplijn is 24 uren per dag, 7 dagen per week te bereiken op het nummer: 058-2132000. Als u dit regionale nummer belt, dan weet u zeker dat de telefoon wordt opgenomen door iemand die Fries verstaat en in de meeste gevallen ook spreekt.
(Is het regionale nummer in gesprek, dan wordt u uitgenodigd later terug te bellen of het landelijke nummer te bellen 0900-0767). Website: www.fryslan.sensoor.nl