"CLUBSTRIID" - vrijdagavond 8 februari "CLUBSTRIID" - vrijdagavond 8 februari

Hallo!

Heb jij ook zin een gezellige avond waarop we een leuk spel spelen? Dan hebben we jou nodig. Met elkaar gaan we meedoen aan ‘CLUBSTRIID’

Clubstriid is een wedstrijd in je eigen woonplaats waarbij je allerlei spellen en opdrachten doet. Tegelijkertijd doen buurdorpen ook mee aan deze activiteit.

Wanneer?  Vrijdag avond 8 februari!

Leeftijd is niet van belang, jong en oud wordt dit jaar voor het eerst samengevoegd! Je kunt dus gezellig met je vriend of vriendin, broer, zus, heit, mem, oom, tante of misschien pake of beppe meedoen!

Lijkt het je leuk? Geef je op door het door te geven aan Rixt Elting of Ytske Machiela.
Wij doen samen mee, jij toch ook?

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.