Startavond Gemeente Groei Groepen 2018 - 2019 Startavond Gemeente Groei Groepen 2018 - 2019

Startavond Gemeente Groei Groepen 2018-2019

Ook in het nieuwe seizoen gaan we weer van start met de gemeentegroeigroepen. Nog steeds is er behoefte om in een kleine groep in een ongedwongen sfeer het geloof met elkaar te delen.

Om dit seizoen in te luiden, houden we op maandagavond 1 oktober 2018 vanaf 19.30 in de Rank de startavond.  Tijdens deze avond is het de bedoeling dat iedereen aangeeft op welke avond hij/ zij wil.

Met medewerking van ds. Mazereeuw gaan we er weer een leuke, inspirerende avond van maken.

Aan degenen die niet op de startavond kunnen komen, maar wel willen deelnemen in het nieuwe seizoen de vraag om dit via de mail te laten weten.

We vinden het prettig om van te voren te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, dus ook als je komt, graag even een mailtje.

We hopen dat jullie weer met z'n allen komen!
Introducés zijn natuurlijk van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Jongsma & Sjoukje Bouma

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.