Alpha nieuws - november 2017

Alpha nieuws!

We zijn alweer halverwege onze Alpha-cursus. Wat ‘vliegen’ deze gezellige, gemoedelijke en inspirerende avonden om.

De afgelopen maandagavonden stonden in het teken van samen eten en samen spreken over Jezus, over hoe je kunt geloven en hoe je Gods leiding in je (vaak zo drukbezette) leven mag en kunt ervaren. Wat fijn dat God zo dichtbij ons wil zijn!

Afgelopen weekend hebben we met de groep in vakantieboerderij Botniahiem in Damwoude gebivakkeerd. Even bewust tijd vrij maken voor God en voor elkaar. Een mooie mix van gezamenlijke activiteiten, maar ook ruimte voor een ieder, bijzondere gesprekken over de ‘rode draad’ van het weekend: ‘De Heilige Geest’ en heel veel vrolijkheid en gezelligheid hebben gemaakt dat we elkaar en God (weer wat) beter hebben leren kennen. We hebben mogen ervaren wat een mens rijk gezegend kan worden door tijd vrij te maken voor God en voor elkaar.

Wij kijken uit naar de cursusavonden die nog volgen!