GEMEENTEAVOND . . . maadagavond 20 november 2017 GEMEENTEAVOND . . . maadagavond 20 november 2017

Protestantse Gemeente    Marrum/Westernijtsjerk

Marrum, oktober 2017

Beste gemeenteleden,
Graag nodigen wij u uit voor de thema-gemeenteavond, welke wordt gehouden op

maandag 20 november 2017

Plaats:           de Rank

Aanvang:      19.45 uur

De agenda voor deze avond is als volgt:
  1. Opening.
  2. Notulen van de gemeenteavond van 22 mei 2017.
  3. Mededelingen voorzitter.
  4. Presentatie begroting 2018

PAUZE

6 . Presentatie door dhr. D. de Vries uit Menaam, 2e voorzitter van de VKB,  met als onderwerp:
“Financieel op weg naar de Toekomst”

7. Sluiting.

Voor belangstellenden ligt een kopie van de begroting 2018, op de leesplank, achter in de kerk.

Ook jongeren zijn van harte welkom.

Neemt u uw liedboek mee.
Namens de kerkenraad,
dhr. Æ. v.d. Beek