Cantorij Godehardus Cantorij Godehardus

Na een zomerstop zingt de cantorij van onze kerk weer uit het nieuwe liedboek. Er zijn nog heel wat liederen die we kunnen instuderen. Met enige regelmaat hopen we ook weer aan de erediensten mee te werken. De samenstelling van de groep is dusdanig dat we zelfs meerstemmig kunnen zingen.

We zingen en spelen naar hartelust ongeveer drie kwartier op woensdagavond van 18.45 tot 19.25 uur.

Houdt u ook van zingen, dan bent u hartelijk welkom om mee te doen. U kunt u opgeven bij Wibe Postma, tel. 411856.

U kunt ook gerust op woensdagavond de kerk eens binnen lopen om de sfeer te proeven.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.