Gemeente Groei Groepen 2016 - 2017 Gemeente Groei Groepen 2016 - 2017

Gemeente Groei Groepen 2016-2017

Ook afgelopen seizoen (oktober 2016 -mei 2017) hebben de gemeente groeigroepen volop gedraaid. Er waren dit keer vijf (huiskamer)groepen, ook nogal wat "nieuwe" gezichten. Mensen die de afgelopen jaren niet meededen. Reden was omdat, hoewel het principe 1x per 2 weken is, er nu ook een optie was om in een minder frequente groep mee te draaien. Vooral voor ouders met jonge kinderen viel dit er goed in. Tijdens de evaluatie van de groepsleiding werd duidelijk dat elke groep weer zijn eigen sfeer kent en ieder op zijn/ haar manier invulling geeft aan de avonden. Wel gebruikt iedere groep hetzelfde boekje als leidraad. En opnieuw horen we terug dat mensen het fijn vinden om op die manier bezig te zijn met God en het geloof. Het geloof delen met elkaar en om elkaar tot bemoediging te zijn. En natuurlijk is het gezellig samenzijn ook erg belangrijk. Dus, we gaan door!

Nadat de startzondag in september weer heeft plaatsgevonden zal er ook weer een startavond van de GGG zijn. Wanneer dit is, komt in het kerkblad van september te staan. We hopen jullie dan allemaal weer terug te zien en liefst met nog meer. Fijne zomer toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Sjoukje Bouma en Yvonne Jongsma