Bestemming zendingsbusjes mei - juni 2017

Stichting “Trijntje Beimers”

Sinds 2004 is de Stichting Trijntje Beimers nauw betrokken bij het werk op de missieposten in Kilangala en Kantembo.

Het zendingswerk in Kilangala en Kantembo kent verschillende onderdelen.

Kilangala:
Gezondheidszorg, Kinderhuis , Vaktrainingscentrum, EvangelisatiewerkLandbouwBasisschool
Kantembo, veel kleiner en dus minder faciliteiten:
KinderhuisEvangelisatie, Landbouw

In de 53 jaar dat Trijntje Beimers in Tanzania was heeft ze in alle uithoeken van het land het evangelie gebracht. Toen was voor haar het werk waar ze zo van hield en waar ze zo gedreven mee bezig was, klaar. Daar past het stopwoord bij dat ze vaak gebruikte: Kabisa! (zeker waar!).