Bestemming zendingsbusjes maart - april 2017 Bestemming zendingsbusjes maart - april 2017

. . .“Friedensstimme”. . .

Stichting Friedensstimme staat al 35 jaar voor ondersteuning van christenen in de voormalige Sovjet-Unie bij hun evangelisatie- en zendingsactiviteiten. Zij stelt honderd evangelisten in staat om zich volledig aan evangelieverkondiging te wijden en voorziet hen van lectuur en middelen voor vervoer.

Daarnaast heeft Friedensstimme als doel christenen in Nederland betrokken te laten zijn bij broeders en zusters in Rusland en omliggende landen.

Wij geloven in de kracht van Gods Woord

Door de Bijbel spreekt God tot mensen. Het is ons verlangen dat de inwoners van ons werkgebied persoonlijk het Woord van God ontvangen, en uitgelegd krijgen wat daarin tot hun redding geschreven staat.

Wij geloven dat Rusland Gods Woord nodig heeft

De laatste woorden die de Heere Jezus op aarde tot zijn volgelingen gesproken heeft: “En gij zult Mijn getuigen zijn, zo te Jeruzalem als in geheel Judea en Samaria en tot aan het uiterste der aarde.”  In Rusland en de andere landen van ons werkgebied zijn nog steeds miljoenen mensen die Christus niet kennen, velen hebben het evangelie nog nooit duidelijk gehoord.

Wij steunen Russische evangelisten

Daarom steunen wij Russische evangelisten die deze onbereikten opzoeken om met hen te spreken over Jezus. Vaak met gevaar voor eigen leven. In de barre en koude toendra’s in het noorden van Rusland. En in de door Islam gedomineerde landen van Centraal Azië en de Kaukasus. Letterlijk tot aan het uiterste der aarde.