Logeerkoffertjes Logeerkoffertjes

Graag zouden we aan de zes logeerkoffertjes, die elk seizoen rouleren
bij jonge ouders, een kinderbijbel willen toevoegen.
Staat er bij u thuis een kinderbijbel in de kast, die u niet (meer) gebruikt omdat bijv. de kinderen al volwassen en het huis uit zijn. En u wilt deze wel kwijt dan zouden we deze kinderbijbel graag willen gebruiken voor de logeerkoffertjes.
Jonge ouders hebben op deze manier de gelegenheid om kennis te maken met verschillende kinderbijbels en ze kunnen, tijdens het logeren van het koffertje op hun adres, hun kinderen voorlezen.