Tsjerke-twirre Tsjerke-twirre

Aan de belangstellende(n) van de PKN gemeente Marrum/ Westernijtsjerk.
Wij stellen het zeer op prijs dat u een abonnement heeft op ons kerkblad de
“Tsjerke twirre”.
Het abonnementsgeld van het kerkblad bedraagt 25 euro per jaar
inclusief 10 euro verzendkosten. Dit is een wijziging t.o.v. voorgaande jaren.
Voor bewoners in Marrum/ Westernijtsjerk is dit 15 euro.
Hierbij willen wij u vragen dit bedrag voor 1 maart  2016 over te maken op rekeningnummer: NL09 RABO0340 800 372 t.n.v. Protestantse gemeente Marrum/ Westernijtsjerk.
Onder vermelding van abonnement “Tsjerke-twirre” 2016.
Indien wij uw betaling voor 1 maart 2016 hebben ontvangen krijgt u
de “Tsjerke twirre” toegestuurd. Zoniet dan stopt automatisch uw
abonnement.
Wij hopen u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht.
Vr.gr. de kerkenraad.