De kerk in de toekomst De kerk in de toekomst

De kerk in de toekomst
Er gaan tegenwoordig veel minder jongeren en jonge gezinnen naar de kerk. De meeste jongeren / jonge ouders zullen zeggen dat het hun niet boeit, dat het zo saai is of dat men geen tijd of zin heeft. Er zijn al met al legio redenen voor te bedenken.
Ook in onze kerk ziet de kerkenraad die teruggang. Deze teruggang baart de kerkenraad zorgen.
De kerkenraad zou graag zien dat ook jongeren / ouders van jonge gezinnen weer de gang naar de kerk kunnen vinden.
Daarom wil de kerkenraad jongeren / ouders van jonge gezinnen in staat stellen hun mening of ideeën naar voren te brengen, hoe de kerk weer ”aantrekkelijk” voor jongeren / jonge gezinnen kan worden.
 U / jullie kunnen je ideeën in de ideeënbus
onder de toren deponeren of de postbak bij de Rank.

de kerkenraad