Cantorij Godeharduskerk zingt weer Cantorij Godeharduskerk zingt weer

Cantorij Godeharduskerk zingt weer
Na een zomerstop gaat de cantorij van onze kerk weer zingen uit het nieuwe liedboek. Er zijn nog heel wat liederen die we kunnen instuderen. Met enige regelmaat hopen we ook weer aan de erediensten mee te werken. De samenstelling van de groep is dusdanig dat we zelfs meerstemmig kunnen zingen. We zingen en spelen naar hartelust ongeveer drie kwartier op woensdagavond van 18.45 tot 19.25 uur. Houdt u ook van zingen, dan bent u hartelijk welkom om mee te doen. U kunt u opgeven bij Wibe Postma, tel. 411856.            U kunt ook gerust op woensdagavond de kerk eens binnen lopen om de sfeer te proeven.