Bestemming Zendingsbusjes maart - april 2018

Mission Aviation Fellowship

“Ja, wij laten MAF uitvliegen met de Blijde Boodschap
MAF is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij. Met meer dan 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken. MAF maakt met haar vliegtuigen mensen in geïsoleerde gebieden bereikbaar voor hulp. Al meer dan 65 jaar zijn de MAF vliegtuigen een uitkomst voor mensen in nood.

MAF vliegt o.a. voor Flying Docters, Verenigde Naties (VN), Rode Kruis, Dorcas, Tear, Unicef. Deze worden partnerorganisaties genoemd.
De vliegtuigen van MAF zijn geschikt voor het zware werk, ze kunnen landen op korte landingsbanen en zijn voor verschillende doelen in te zetten.
MAF bereikt mensen met:

Humanitaire Hulp
Medische Hulp
Ontwikkelinghulp
Zending
De liefde van God brengen tot de uitersten van de aarde. Dat is wat MAF doet. Naast fysieke hulp brengen we hen ook het evangelie. MAF vliegt voor zending:
o    Teams met Bijbelvertalers
o    Bijbels en christelijke boeken
o    Vluchten voor lokale kerken
o    Evangelisten en kerkplanters

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 28 oktober.