Bestemming zendingsbusjes januari- februari 2017

januari – februari 2017

voor het behoud van de
“Evangelische Boetiek Dokkum”
De Evangelische Boetiek is de christelijke speciaalzaak van het noorden. Een boekenwinkel die professioneel wordt gerund door vrijwilligers.
U vindt een brede keus aan Bijbels, christelijke boeken, cd’s en dvd’s.
Ook een groot assortiment aan wenskaarten en leuke cadeaus voor jong en oud.
Tot nu toe hebben we het financieel rond kunnen krijgen en nooit om uw hulp gevraagd. Jarenlang kregen wij van de bank het nodige krediet om onze boeken e.d. te kunnen voorfinancieren, echter als gevolg van de financiële crisis zijn de banken hiertoe niet meer bereid. Om onze evangelische  activiteiten te kunnen voortzetten hebben we een redelijke financiële buffer nodig . . . daarom vragen wij uw steun.