Bericht van de Kerkenraad - april 2018 Bericht van de Kerkenraad - april 2018

Binnen de kerkenraad zullen komend seizoen een aantal vacatures ontstaan. Ouderling/kerkenraadslid mw. L. Bosselaar, diaken/kerkenraadslid mw. K. Kooistra en kerkrentmeester/kerkenraadslid dhr. K. Greydanus zijn aftredend.
Dhr. Æ. v.d. Beek zal zijn taak als kerkenraadsvoorzitter eind dit jaar neerleggen maar zijn ambtstermijn als kerkrentmeester/kerkenraadslid voortzetten.
In 2019 is scriba, dhr. G.v.d. Woude, aftredend. Voor een goede continuïteit wordt nu al om een opvolger gezocht zodat deze zich het seizoen 2018/2019 kan inwerken.
Tevens zijn er een aantal mensen nodig voor de diverse commissies.
Daarom verzoekt de kerkenraad de gemeente om namen in te leveren voor het invullen van de genoemde vacatures.
Gelieve gebruik te maken van de bijgevoegde  “oproep namenlijst” , welke bijgevoegd is in ons kerkblad.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2018: zondag 4 februari, zondag 15 april, zondag 15 juli en zondag 7 oktober.