Alpha-nieuws

Op maandag 22 februari jl hebben wij onze Alpha-slot/introductieavond gehouden in de Rank.Wij mochten maar liefst 10 introducés
verwelkomen, super wat een belangstelling. Ook ds Marije Mazereeuw en Joost Verwijs waren aanwezig, deze belangstelling hebben we erg op
prijs gesteld.
De avond begonnen we, zoals elke Alpha-avond met een maaltijd. Er werd gekookt voor totaal 22 personen. De oudcursisten hebben geholpen met het bereiden van een gedeeltevan de maaltijd, we hebben genoten van hun kookkunsten. Nog maar eens hartelijk bedankt hiervoor.
Na de maaltijd heeft Nelleke Berntsen een inleiding gehouden over het onderwerp “Is er meer?”
• Honger naar de zin en het doel van het leven.
• Mogelijke levensvragen: waar kom ik vandaan?
- waar draait het om in het leven?
- wie ben ik?
- waar ga ik naar toe?
Aan de hand van div stellingen is er in kleine groepjes verder gepraat over dit thema. Er was genoeg te bepraten, ook werd er door de oud-deelnemers enthousiast verteld over hun ervaringen met de Alpha- cursus. Door tijd apart te zetten, verandert je leven. Er ontstaat honger en dorst naar meer van God!!!
Deze avond heeft geresulteerd in opgave van maar liefst 7 nieuwe deelnemers.
In het najaar gaan we dus van start met onze 10e Alpha-cursus.
Mocht er nog iemand mee willen doen, dan graag opgeven bij
Alie Hoekstra-Meindertsma.
Tel 0518-412654  of