Alpha nieuws 2016 - 2017 Alpha nieuws 2016 - 2017

Wij gaan maandag 19 september a.s. weer vol enthousiasme van start met onze Alpha-cursus.
Deze keer was er zo’n  grote belangstelling, zodat wij helemaal geen promotie voor onze nieuwe cursus hoefden te maken.
N.a.v. onze start- introductieavond van dit voorjaar j.l., gaven al zoveel deelnemers zich op dat wij meteen al weer  “vol” waren.
Janne heeft afscheid genomen van ons vertrouwde team, heel erg bedankt voor je inzet Janne. Je was een erg gemotiveerd teamlid. In Hendrik Bouma hebben we een enthousiast opvolger gevonden, hij komt ons team komend seizoen versterken.
Wij laten dit seizoen zeker nog van ons horen, hartelijke groet namens Nelleke en Evert.
Alie Hoekstra
Voor aanmelding en/of vragen kun je terecht bij:
Alie Hoekstra-Meindertsma, Botniaweg 12 te Marrum
tel 412654, mail of kijk op